keskiviikko 9. tammikuuta 2019

SMOOTHIE


Ekan kerran tässä elämässä tuli maistettua sitten keltaista kiiviä. Juu! Eli näin vanhaksi piti elää että senkin sain sitten kokea. Löysin lähikaupasta rasian ja pakkohan se oli heti kotio raahata ja maistaa. Oli kyllä hyvää!! Paljon miedompi kuin "normaali" vihreä kiivi ja paljon pehmeämpikin olevanansa. Eikä myöskään ollut niin karvainenkaan. Sama vaikka vähän huuhtelis ja heittäisi blenderiin kuorineen. Se kuori kun kuulemma on TOSI terveellinen. Noh, minä kyllä kuorin suurimmat pois.






Iltapalaksi puoli purkkia rahkaa, mustikoita, kiiviä ja viinirypäleitä.
En ole koskaan ollut mikään ylin rahkankaan ystävä, mutta pitkästä aikaa maistuu sekin, kun ei tuota leipää nyt tässä kuussa syö kuin yhden siivun aamuisin. (kova yritys ainakin! Hih!)
Tämän saman laitan välillä blenderiin smoothieksi, mutta enemmän sitten hedelmiä. Esim banaania ja appelsiinia. (miksei baby-pinaattiakin)
Saadaan isännän kanssa molemmat sitten herkutella.

Eli tämä tammikuu on alkanut itsellä olemaan jo perinteisesti tipaton, sokeriton ja vehnätön (ainakin suurimmaksi osaksi)

Mikäli haluan lisää makeutta, laitan tipan hunajaa tai nyt sain ystävältä tiedon että on kookossokeria, jota voi myös hippasen laittaa. Ostin sitäkin ekaa kertaa, oli suht kallista, mutta sitä nyt ei tosiaan paljon kulu, joten on tosi riittoisa.





Tässä toisessa smoothiessa oli
kiivi, banaani, rahkaa, hunajamelonia, omenatyrnisosetta sekä  ripaus kookossokeria.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti