torstai 21. huhtikuuta 2016

JUUSTOPALLEROT


Iltapalaksi tein oikein tosi juustoista salaattia. Hitsinpimpula vaan kun oli tuo balsamicokastike päässyt loppumaan niin oltiinpa sitten kokonaan ilman mitään kastikkeita. Tein salaatin kaveriksi vuohenjuustopalleroita. Siihen päälle piti paistaa kaveriksi grillijuustoa, kun oli nyt sitten uusi grillipannu Ikeasta mikä sopi nyt tähän induktioliedelle vihdoin ja viimein. Voinpa nyt viedä vanhan pannun mummonmökkiin irtolieden kera takaisin... Ettei ihan lihattomaksi mene niin väriksi vielä salaatin kanssa chorizo-makkaraa.

Pallerot:
130 g vuohenjuustoa (Soignon - kiekko)
0,5 dl parmesaanijuustoa (raasteena)
100 g valkosipulituorejuustoa
20 g voita sulatettuna
1 dl emmentaljuustoa (raasteena)
2 rkl tuoretta basilikaa silputtuna

Palleroiden pinnalle pikku pussi hasselpähkinärouhetta (80 g) ja 1 rkl soijakastiketta.

Kaikki aineet vain sekaisin hyvin ja jääkaappiin odottamaan siksi aikaan kun paahtaa
pannulla hasselpähkinärouheen. Antaa paahtua pikkasen aikaa, lopuksi lisätään soijakastike ja käännellään niin kauan että on kosteus haihtunut.
Sitten annetaan jäähtyä ja pyöritetään massasta tehdyt pallot rouheessa. Valmis.
Tästä satsista sain 22 palleroa....
Nämä sopivat hyvin myös suolakeksien ja vastaavien kaveriksi.

Tässä kiva ohje myös juustopalloille: Värikkäät juustopallot









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti