maanantai 21. syyskuuta 2015

VISPIPUUROA


Oli mustikoita ja puolukoita jonkun verran jääkaapissa, joten tein pitkästä aikaa vispipuuroa. Soseutin puolukat ja mustikat laitoin kokonaisena kiehumaan puuron joukkoon. Lisää makua antamaan laitoin myös vaniljasokeria ja tosi vahvaa mustaherukkamehua. Välillä tuntuu kun tekee vähän miten sattuu, eikä kauheasti mittaile, niin tästä puurosta tuli tällä kertaa aikas löysää. Vatkatessa pikkusen vaniljakreemiä vielä joukkoon niin sai makeutta ja paksuutta pikkasen lisää. Oli kuulemma hyvää! Itse söin täytettyä munakoisoa jauhelihalla ja sienillä.....

Gluteeniton mannapuuro:
1 l maitoa
1,5 dl karkeita riisijauhoja
0,5 rl suolaa
1 rkl voita

Kuumennetaan neste, vispataan joukkoon jauhot. Keitetään 10 min. Maustetaan suolalla ja voilla.


Valkosuklaata mukaan.....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti