keskiviikko 23. syyskuuta 2015

PUOLUKKAJUUSTOKAKKUSIA


Entisiä työkamuja tulee huomenna kylään, joten nyt saan 3,5 viikon sokerittoman tauon jälkeen surutta maistella itsekin juustokakkua! Eihän sitä emäntänä kehtaa olla ottamatta, hih! Täyte jo itsessään maistui niin hyvältä ja itseksenikin mietein, että onkohan kuitenkin liian vähän sokeria kun olen niin kauan ollut ilman, että pienikin määrä maistui jo taivaalliselta!



Pohjaan laitoin perus Digestive-keksejä ja muutaman fazerina-keksin kun oli jäänyt yli.
(250 g keksejä + 90 g voita)
Vuokana oli säädettävä reunavuoka.

                                              Täytteeseen muuten laitoin:

200 g boysenmarjarahkaa
4 dl kermavaahtoa
200 g vaniljatuorejuustoa
1 dl sokeria
3 dl puolukkasurvosta
1 rkl vaniljasokeria
5 liivatelehteä
tilkka vettä

päälle vielä:
4 dl laimennettua mustaherukkamehua
2 dl hyytelösokeria
Koristeeksi marjoja ja valkosuklaata

On ainakin oikein itsetehdyn näköisiä kun ei oikein tullut tasakokoisia paloja ja päällä olevat karhunvatukat näyttävät vähän kuin kasa mustikoilta. Tykkään itse enemmän käyttää kiilteenä liivatetta, mutta joskus tuo hyytelösokerikin on paikallaan. Jämähtää aikas helposti. Mutta se maku...




Muutamaan laitoin valkosuklaakoristeita...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti