lauantai 18. heinäkuuta 2015

ONGELLA


Joka kesälomalla pitää käydä onkimassa, virvelöimässä tai ainakin sitten edes ostamassa kalaa. Mutta mikäs sen hienompaa kuin laittaa mato koukkuun ja odottaa silmä kovana koska koho vajoaa veden alle! Nyt ei kauheasti sitä tapahtunut, joten tein sitten savukalan rippeistä lohikeiton, joka tulikin tosi nopsaan valmiiksi. Aivan mahtavaa! Uudet perunatkin kun valmistuu tosi nopeaan, niin tämä keitto oli 20 minuutissa valmis. Siksikin niin nopea, kun laitoin valmiin keittojuurespussin soppaan niin nopeutti valmistumista entisestään. Tillistä kun en itse hirveästi välitä, laitoin päälle yllättäin ruohosipulia.  Se kun sopii ihan mihin vaan!

Muutama lakkakin löytyi samaisen järven liki missä kalaa ei sitten ollut...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti