lauantai 4. heinäkuuta 2015

FENKOLI


Aivan uusi tuttavuus minulle! Ikinä koskaan varmaan nähnytkään, haistanutkaan ja ainakaan maistanutkaan koko kasvia. Nyt sitten ennen kuin jäätiin töistä kesälomalle, naisten kanssa heitettiin ilmaan että lomalla voisi kokeilla tehdä jotain mitä ei ole ennen tehnyt! No siinä minun tuote. Tuoksui omituisesti anikselta, mutta kun paistoi pannulla voissa 5 min per puoli, lisäsi pippuria ja suolaa niin maistui ihan hyvältä. Monet tätä ovat hirveästi kehuneet mutta omasta mielestä pärjään kyllä mainiosti ilmankin kyseistä rehua, vaikka ihan hyvää olikin. Ei siis huono missään nimessä. Jälkiruuaksi piti keittää hyvät kahvit Porin Puuvillassa ostetuista ( Kiitos Kati! ) kahvipavuista....sekin uusi tuttavuus. Pavut jauhettiin liikkeessä valmiiksi, niin ei tarvinnut kotiin etsiä Tori.fi:stä uutta laitetta millä pavut jauhaa. Ja tietenkin vielä loman kunniaksi pieni hörppy fazerin sinistä suklaaminttukarkkia muistuttavaa juomaa! Ei muuta kuin saunaa lämmittämään!





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti