sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

GLUTEENITON KUIVAKAKKU



Tästä kakusta tuli mieleen "lehmänhenkäys"-kakku, jota äiti joskus teki kun oltiin pieniä.
Lisäsin vähän likööriä joukkoon. Aikas höhhöä, mutta niiiin hyvää!




Aineet
200 g voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 rkl Dooleys valkosuklaalikööriä
1 rkl vaniljakastiketta
3 dl perunajauhoja
1 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää kananmunat yksitellen yhä vatkaten.
Lisää joukkoon likööri ja vaniljakastike.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja kääntele taikinaan.
Voitele ja korppujauhota vuoka.
Paista 200 asteessa noin 35 min.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti