torstai 3. joulukuuta 2015

TONNIKALAPIHVIT


Kylläpäs tulikin hyviä pihvejä tavallisesta purkkitonnikalasta. Tonnikalana käytin Calvon pikkusempia tonnikalapurkkeja auringonkukkaöljyssä. Sekoitin kaikki aineet vain hyvin sekaisin (valutin enimmät öljyt pois) ja annoin vähän aikaa turvota. Sitten voita pannulle ja vaikka lusikalla isohkoja kekoja pannulle ja paisto kevyesti vähän aikaa että ruskettuu. Ei liian kuumalla, että pysyy kasassa paremmin. Kauhean tarkasti en mittaillut mutta suurinpiirtein näin:

3 purkkia (a' 80g) tonnikalaa
puoli purkkia kermaviiliä
1 kananmuna
0,5 dl korppujauhoja
(ripaus ruisjauhoja)
suolaa, pippuria, kuivattua tilliä, yrttimaustetta...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti