lauantai 8. syyskuuta 2018

RAUMALLA


Tyttären kanssa illemmalla kulkemassa Raumalla perjantaina ja kuvailemassa kaupunkia.
Keskustasta tuli muutama hyvä kuva. Tytär sai kamerallaan kauniita kuvia, kännykällä kun ei ihan saa tunnelmaa niin hyvin esiin. Harmi että aurinko ehti jo laskemaan.






Siinä samassa tuli vastaan jotain samaa ikäluokkaa oleva nainen kuin minä. Aateltiin että kyselee varmaan  missä olisi joku paikka mitä hän ei nyt löydä. Suurinpiirtein niin, kysymys vaan oli että miten täällä Raumalla tutustuisi uusiin ihmisiin. Hieman hymyilytti ja paukautinkin suoraan että eiii täällä sillallailla tutustuta, ollaanhan sentään satakuntalaisia ihmisiä.
Ehkä sitä kannattaisi mennä terassille/kuppilaan istuskelemaan ja juttelemaan ihmisten kanssa.

Siinä sitten tovi (melkein puoli tuntia) tuli hänen kanssaan höpistyä kun ei myös heti kehdannut sanoa että kauppaan tässä oltiin menossa....ei iltaa viettämään aivan ventovieraan ihmisen kanssa.

Autolle kulkiessa puhuttiin tyttären kanssa että nii-i, mistähän sitäkään tietää kuinka kiva ihminen hän oli, mutta tällaiseen vieraaseen ihmiseen tutustumiseen kadulla tuntuu nii harvinaiselta, että ei tullut edes kysyttyä mitä työtä hän tekee kun Kuopiosta tänne Rauman suuntaan on muuttanut . . .





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti