lauantai 22. syyskuuta 2018

DEER & CHIPS


Tätä herkkua ei todellakaan usein voi syödä mutta tänään syötiin! Oli purkki peuran säilykelihaa, joten mietin miten sitä voisi syödä eri tavalla, ettei aina leivän päälle sinapin kera. No pidän halloumijuustosta, niin niistä sitten ranskalaiset ja tyylillä fish & chips.




Leikkasin sydämenmuotoisella muotilla säilykkeestä palasia, pyöritin ne kevyesti vehnäjauhoissa.
Kastoin ne sitten "mausteseokseen" jossa oli:

1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhoja
1 tl suolaa
1 tl hienoksi raastettua parmesanjuustoa
yrttimaustetta
1,2 dl vaaleaa olutta

Sen jälkeen paneerasin ne kattilassa öljyssä hetken.
Siitä kuivumaan talouspaperin päälle.

Samoin oikeastaan sitten halloumijuuston kanssa. Siivuiksi, pyöritys vehnäjauho, pippuri ja savupaprikamausteessa.

Kaikki sitten vaan lautaselle ja rouskuttelemaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti