keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

PUOLUKKA-PUNASIPULIHILLO


MAKU-lehdestä bongasin tämän ohjeen. Ai että kun hyvää! Tästä satsista tuli kolme pikkuista lasipurnukallista hilloa.....sopii hyvin lihan kanssa. No vaikka ihan minkä lisukkeena vaan.

200 g puolukoita
2 kpl isohkoja punasipuleita (silputtuna)
1 dl vettä
1,5 dl hillosokeria
1 tl balsamiviinietikkaa
1/4 tl suolaa


Laitetaan kattilaan puolukat ja sipulit. Lisätään vesi ja kuumennetaan kiehuvaksi.
Keitetään 5 min. Sekoitetaan joukkoon hillosokeri, etikka ja suola. Keitetään vielä 10 min.
Sopii hyvin vaikka kylään viemisiksi ...

Kyllä melkein nyt täytyy ottaa pakastimesta hyvä peurapaisti sulamaan ja nauttia huomenna
hyvästä lihasta ja hillokkeesta, varsinkin kun illalla alkaa sitten kesäloma!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti