maanantai 18. heinäkuuta 2016

KYLTTI


Oli vanha ulkohuussin kyltti lennähtänyt jonnekin tai johonkin hukkaan mennyt kuitenkin. Eihän huussia enää pahemmin käytetä, mutta silloin tällöin. Varsinkin kun nuoriso on juhlimassa niin saavat sitä käyttää sitten öiseen aikaan, ettei häiritse "vanhoja" kun nukutaan jo kuitenkin heti puolenyön jälkeen, ehhee! Kyltti on vanha puinen, halvalla jostain joskus ostettu. Upotin kyltin valkokuulto-maalipurkkiin ja annoin kuivua ulkona pikkasen aikaa. Liimasin pikaliimalla siihen kaikkea mitä kotoa löysin. Näin se menee... Sitten kun nuo osat tuosta joskus putoavat tai kulahtavat niin uutta sitten vaan tilalle liimaamaan.
Kuten kuvasta näkyy ei aitalle olla tehty mitään kun tähän muutettiin ja huussi saa olla aina siinä kyljessä edelleen. Puuvajakin on jo niin täynnä että osa puista jäi ulos. Sen verran raivasin puukasaa että molemmilta puolilta pääsee kulkemaan huussiin. Ehkä tuo pino joku päivä on nätimmin kuusen vieressä ja pressu päällä....






**************

Pitkästä aikaa oli herkkuna oikein katkarapuja ja reilusti. Ovat olevanansa nykyisin niin hirmu kalliita että ei niitä turhan usein tule ostettua. Sopi tosi hyvin olutleivän päälle jossa myös valkosipulista grillisalaattia. Tillihän tuossa näyttäisi vielä oikein herkulta mutta kun siitä en edelleenkään hirveästi osaa pitää, niin kevätsipuli korvatkoon sen vihreän osan.

Muutama pikkunen "kakkunenkin" tuli tuunattua. Oli jäänyt viikonlopusta vähän appelsiinimuffinssia, suklaamuffinssia ja mustikkapiirakkaa, niin pienellä sydänmuotilla sai mukavan kokoisia suupaloja teen kanssa.







**************

Terassikin sai uuden koristeen varastoon unohtuneesta valkoisesta pupusta ja kivisestä sydämestä. 
Pelargoniat kukkivat nyt niin kauniisti ja runsaasti että raaskein leikata koristeeksi
yhden sellaisenkin mukaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti