sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

PEURAA


Eilen tuli syötyä päivällä ihan perus- ihania uusia perunoita ja silliä. Isäntä oli saanut kuhaa ongittua työreissulla, joten sitäkin lautaselle mukaan....Illemmalla maisteltiin peurapihvejä tumman leivän päällä. Leivän päälle laitoin grillisalaattia, salaatinlehtiä, aurajuustoa, punasipulia, smokey hickory-kastikkeessa marinoitua peuran pihviä ja lisäksi vielä tomaattia ja grillijuustoa. Oli aikas hyvää. Isäntä ei tuosta savustetusta kastikkeesta kauheasti perustanut mutta minä tykkäsin. Ekaa kertaa sillä pihvit marinoitiinkin. Yleensä hyvät pihvit maustan pelkästään savusuolalla ja pippurilla ja paistan hyvässä öljyssä/voissa. Oma lempparisuola on savumerisuolan ja himalajansuolan sekoitus. Sitä meillä kuluu kyllä mukavasti.....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti