torstai 3. maaliskuuta 2016

SYÖKÄÄ KANAA


Juu sehän oli joskus kauan kauan sitten muistaakseni "mäkkärin" mainos. Nyt teki mieli tehdä pitkästä aikaa suolasta piirakkaa ja kana oli hyvä vaihtoehto. On niin hyvä kun heittelee vähän mitä sattuu löytymään kaapista täytteeksi niin kelpaa aina. Varsinkin kun vähän kermaa laittaa ja reilusti juustoa. Pohjan nappasin Kinuskikissan sivuilta suoraan. Oli hyvää!

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
150 g voita
0,5 dl kylmää vettä

Täyte:
300 g kanasuikaleita
1 rkl öljyä
Rainbow classic wok mix-pussi
pippuria, savumerisuolaa, yrttimaustetta, valkosipulia
chilihunajaa pari ruokalusikallista
2 dl juustoista kermaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kermaviiliä
(jos tuntuu paksulta, loraus maitoa joukkoon)
2 kananmunaa

Uunissa 220 ja noin  puolisen tuntia......

Kanapakettina oli nyt tällä kertaa kyllä valmiiksi hunamarinarinoitu fileesuikale. Ne pannulle paistoon, wokit sekaan ja mausteet sekä hunaja. Pohjan olinkin jo taputellut vuokaan, niin siihen sitten vaan paistinpannulta täytettä tasaisesti levitellen päälle ja lopuksi sekaan kanamunaseos jossa loput aineet.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti