maanantai 7. maaliskuuta 2016

JUUSTOKAKKUJA !


Tyttären kaverille tuli tehtyä kolme erimakuista kakkua ja koristeista päätellen voi arvata mille alalle... Makuina olivat appelsiini-mango, mansikka ja suklaa. Kaikki ovat 10-12 hengen kakkuja. Näyttävät kaikki vähän erilaisilta, riippuen irtopohjavuoan koosta. Tässä olen käyttänyt 20-24 kokoja.
Yksi (appelsiini-mango) on kokonaan gluteeniton ja laktoositon.




Appelsiini-mangokakku:

Pohja
16 kpl kolakeksejä (200g, gluteeniton)
60 g voita (laktoositon, EILA)

Täyte
200 g appelsiinituorejuustoa (laktoositon)
200 g appelsiinirahkaa (laktoositon)
2 dl kermaa (laktoositon)
1 dl soseutettua mangoa
0,5 dl sokeria + 1 tl vaniljasokeria
ripaus sitruunan mehua sekä kuorta
1 dl tölkkimangon lientä
4 liivatetta




Suklaajuustokakku:

Pohja
200 g Digestive-keksejä
80 g voita

Täyte
200 g taloussuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/4 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
4 dl kermaa
1 dl vahvaa kahvia
4 liivatetta




Mansikkakakku:

Pohja
200 g Digestive-keksejä
80 g voita

Täyte
200 g mansikkarahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g pakastemansikoita soseutettuna
1 dl sokeria
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 rkl mansikkahilloa
1 dl vahvaa mansikkamehua
4 liivatetta


*************************************

koristeiden tekoa....









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti