perjantai 14. elokuuta 2015

KUKKAKAALIPOHJA


Tytär käymässä viikonloppuna täällä kotona, joten aattelin tietenkin heti testata niin sanottua pizzapohjaa, johon ei tule jauhoja ollenkaan...oli kuulemma ihan hauskan makuista ja ei ollenkaan huono. Huono syödä pitsana kun pohja nyt ei niin rapea ole. Tuoreesta kukkakaalista tulisi varmaan parempi. Täytteethän siinä paljon ratkaisee. Tytär pitää kanasta, tomaatista ja fetasta enimmäkseen. Niinpä siitä eteenpäin täytteitä kasaamaan. Pohjassa myös valkosipulitomaattimurskaa.

Pohja;

450-500 g kukkakaalia
2 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
ripaus suolaa

Käytin pakastekukkakaalia, josta rutistin enimmät vedet pois. Kaikki vaan ajetaan tasaiseksi yleiskoneessa. Sen jälkeen tehdään pellille pitsapohjaksi ja esipaistetaan 10 min 220 asteessa. Sitten pois uunista ja täytteet päälle ja paistetaan vielä uunissa noin 15 min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti