maanantai 18. toukokuuta 2015

VALKOISTA TANKOPARSAA


En muista miksi itsellä oli edes tuommoinen lasipurkki kaapissa. Enkä oikeastaan pidä kauheasti parsasta, mutta ajattelin että nyt teen tosta jotain ja kokeilen vaikka paistaa pannulla. Aika sitkeetä tavaraa olevanas kuitenkin. No voita pannuun ja parsat paistumaan, valkosipulia, suolaa ja pippuria ja limemehua päälle. Sitten vielä loraus valkoviiniä ja muhimaan muutama minuutti. Valkoiset parsat ovat itsessään niin kamalan värisiäkin, että teki mieli jotain hauskaa laittaa sen kaveriksi. Noo teki mieli kananmunia niin (jos parsat jää vaikka kokonaan syömättä) eikun tekemään pinkkejä uppomunia! Keitinveteen vaan punajuuren lientä niin siinä se. No lopputulos oli siis yllättävän hyvä kokonaisuus, vaikka tällä kertaa ei voi kehua kyllä ulkonäöllä. Lisäksi pikkasen suolakurkkua ja caesar-kastiketta. . . kaikki nyt yleensä kuitenkin saan jotakuinkin syötyä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti