keskiviikko 20. toukokuuta 2015

CAPPUCCINO


Olin aivan kokonaan unohtanut että olin jauhokaappiin ostanut joskus cappuccino-jauhepussin. Lisäsin sitä joku aika sitten juustokakun keksipohjaan lisämausteeksi. Kylläpä maistui niin hyvältä iltapalaksi cappuccino ja pikkuset perhos-leivät! Ihan vaan kokeilin että miten nopsaa ja helppoa on jos vaikka tyttären lakkiaisiin tekisi tuollaisia pikkusia leipäsiä muotin avulla. Ihan kivasti meni ja testiaineena oli vaan kermaviili, sipulit, tonnikala ja mausteet. Tuorejuusto toimii varmaan sitten paremmin kun on jämäkämpää tavaraa. Rakastan niin ruohosipulin makua että tosi nopsaan meni varmaan puolen nippua ihan muuten vaan maistellessa. . . . ja eikös se leipäkin jotenkin maistu olevanas pikkasen paremmalta kun on kauniin mallinen.

























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti