sunnuntai 11. tammikuuta 2015

SAVUSTUSTA MYÖS TALVELLA

Olen niin ylpeä isännästä kun rakensi itse kokonaan tuon savustuspöntön viime vuonna. On kyllä mahtavaa kun saa pitkin vuotta herkutella jos mieli tekee savustettua kalaa, lihaa tai vaikkapa grillattua makkaraa.....ja pakkohan sitä oli vähän ruuallakin leikkiä kun oli savukalaa niin tein sitä omaa ehdotonta lempiruokaa eli savukalamössöä johon tulee sitä kermaviiliä, sipulia, mätiä, lohta ja mausteet. Kiva alkupala, välipala ja herkkupala! Sitä kun voi laittaa mihin vaan, syödä minkä kanssa vaan ja vaikka dippailla minkä kanssa vaan. Herkkua! Juustoa tekisi mieli myös savustaa. Pitänee kokeilla joku päivä.


hmm......pitäiskö polttopiirtää oveen jotain ;D
Vaihteeksi talvinen keli tänään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti