torstai 2. huhtikuuta 2020

HIRVIBULLAHÄSSÄKKÄ


Näin kun välillä on etätöissä (kauhulla oottaa tuleeko lomautus näinä aikoina, tosi lähellä on kyllä) niin helppo ja nopsa ruoka on in. Tein uunipellille hirvipullahässäkän. Juu, ihan itse keksein nimen, idean sain facebookin kokkiryhmästä ns.
Tein oman version tästä. 



Eli levitin pari pilputtua suippopaprikaa pellille. Oli keltainen ja punainen. Siihen päälle laittelin pakastekukkakaalia pussillisen (450 g, joka oli jo aikalailla sulanut) sekä miniluumutomaattia pilputtuna. Mausteita päälle. Tein pikasesti hirvilihapullia, laitoin niitä raakana siihen päälle. Lisäksi vielä 400 g mozzarella-siivuja ja rouhaisu pippuria. Lopuksi lusikallinen valkosipulitomaattimurskaa sinne tänne ja uuniin 200 asteeseen siksi aikaa kun lihapullat näyttävät hyvältä... 
Nam! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti