maanantai 3. joulukuuta 2018

PUHTAAT VALKEAT LAKANAT


No jotain sinnepäin sitten ainakin. Tuli vaihdettua perinteiset, varmaan yli kymmenen vuotta vanhat pussilakat taasen joulukuuksi paikalleen. Pitäisköhän harkita jo jotain uutta kuosia..hmmm....
Verhoja ja pöytäliinoja kaihdan, mutta kaitaliina pitää aina olla ruokailupöydällä, oikeastaan kesät talvet. Mikäli voisi heittää näin ilmaan että joku on laukkufriikki tai kenkäfriikki, niin kait minä sitten olen kaitaliinafriikki. Aina tekisi mieli ostaa uusi kun kauppaan pääsee. Tänä vuonnakin sorruin tähtikuvioiseen kaitaliinaan, jonka voi laittaa vanhan kaitaliinan päälle kätevästi. Jes!









Eli tässä kaitaliinahässäkässä on todellisuudessa kolme kaitaliinaa päällekkäin. Ensin on "muovinen" valkoinen pitsireunainen kaitaliina, siinä päällä pellavainen kaitaliina ja lopuksi päällimmäisenä tuo uusi läpikuultava tähti-kaitaliina. Mikäs siinä, kerralla kaikki käyttöön.
Teksti piti vielä vaihtaa tuohon kirjaintauluun että vihjeeksi vaan, voisi sitä luntakin tulla jo reippaasti, että vähän saisi piristystä tähän harmaaseen ilmastoon.





Herkutteluun! Turkkilaiseen jogurttiin lisäsin vähän vaahtoutuvaa vaniljakastiketta,
liivatetta, sokeria ja granaattiomenahilloa. Keksipohja alle ja hyytymään silikonivuokaan.
Nam!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti