keskiviikko 26. joulukuuta 2018

JOULUN AIKAA



Päällimmäisenä mielessä hyvä ruoka, hyvä seura ja myös ihana naapuri, joka on onneksi olemassa, että pääsee käveleen kylille sulattamaan kinkkua ja muita herkkuja (yksinhän sinne ulos ei pääse), joita tietenkin kuuluu syödä näin joulun aikaan ja kuuluu syödä niin että napa rutisee. Nyt ei hienostella.

Kiitos kaikille ihanista lahjoista! Kiitollisena saa tänäkin jouluna olla. Ilmeisesti olen ollut taas niin kiltti että pukki sai tuotua lahjoja tännekin asti. Kuusen alta löytyi kotona jo Kalevala-koru ja isännälle olin itse ostanut ihanan hirven-mallisen suolasirottimen. Jotenkin sopii tähän taloon oikein mainiosti...
Mummulassa oli taas maailman parhaimmat herkut (pöytä notkui, vaikka niin joka vuosi aina päätetään että vähemmän tehdään), kuten aina, ja itse en viitsinyt omista laatikoista edes kuvia ottaa. Lanttulaatikkoa, kinkkua, näkkileipää ja sienisalaattia tein ja eilen jopa jauhelihamakaronilaatikkoa pitkästä aikaa. Nuoriso kävi meilläkin vielä syömässä ja pelaamassa vähän lautapelejä.
Uutta vuotta ja uusia herkkuja sitten odottelemaan vaan!



Uusi pinkki suklaalaatu. Valmistettu rubiinikaakaopavuista, joista suklaan vaaleanpunainen
väri ja suklaan maku on peräisin. ((Rubiinisuklaa)

Hirvisirotin

Itselle ja isännälle pari uutta KOSTA BODA-lasia







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti