lauantai 10. marraskuuta 2018

TROFEET


Ehkä tämäkin kuitenkin on sisustamista. Tuli pari kauriin trofeeta lisää, joten ne piti saada jatkoksi tuonne ylös seinälle, keittiön kaapistojen yläpuolelle. Alkaa muuten sitten seinä kohta loppua jo kesken.. Samalla tähän syksyiseen keliin sopii uudet vaahteranlehti-led-valot, jotka laitoin Partyliten linnunhäkki-somisteen sisälle valaisemaan olohuoneen pöytää. Kaunista, varsinkin kun nyt on tosi pimeää kun lunta ei ole ollenkaan. Märkä ja musta maailma.

Samalla uudistin mukikaappia ja laitoin reilut kuusi vuotta käytössä olleet Kultakeramiikan Kartano-astiaston sivuun ja jos nyt sitten vaan käyttäisi tuota Apilanlehden Erämaa-astiastoa, jossa on hirviteema. En ole siihen raaskinut ostaa  koskaan kahvikuppeja ja mieluummin käytämme muutenkin mukeja. Nyt on sitten niin että käytössä on ainoastaan PEURA-mukeja. Isänpäiväksi hommasin muutaman uuden kun ennestään oli ja pari erilaista paria. Eli kaikkia pitää olla kaksi. No, eipä niitä mukeja enää sitten enempää tarvita, kun kaappikin tuli jo sopivasti täyteen.
Keräähän ne jotkut MUUMI-mukeja, niin minä sitten peura-mukeja. Tykkäs isäntä sitten tai ei, hih!




























Hinta mukeissa on 5 eurosta kalleimpaan mukiin joka maksoi 23e kipale.

Ylhäällä vasemmalta on Vallilan kaurismuki, sitten jotain kiinalaista posliinia oleva kaurismuki sekä Wrendale Designs peuramuki (luuposliinia).
Alarivissä on H&M:n oma kaurismuki, Klingeliltä tilattu saksanhirvimuki sekä viimeisenä Wik & Walsoe:n Alveskog - peuramuki.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti