sunnuntai 25. marraskuuta 2018

JUURESSIPSEJÄ




Teki mieli sipsejä ja tuli mieleen että teenpä niitä sitten itse. Peruna se paras tietenkin on ja siitä sitten ohuita siivuja, valkosipulia ja suolaa mausteeksi. Kattilaan öljyä ja sinne siivut paistumaan hetkeksi. sitten kuivanhtamaan talouspaperin päälle. Itsellä ei ole mandoliinia ja se olisi kyllä nyt ollut tarpeen.... joistain paksuimmista siivuista ei tullut ihan niin rapsakoita, mutta hyvän makuisia sipsejä kuitenkin. Sitten tuli idea koittaa tehdä keltajuurikkaasta samoja, mutta olikin aikas makea, joten ei yltänyt omaan herkuttelulokeroon ne....en ole koskaan keltajuurikasta käyttänyt mihinkään. On kuin lantun ja bataatin sekoitus maultaan. Tulipa testattua!



Isäntä paistoi pannulla iltapalaksi vielä leipää ja sen kanssa maistui ravut ja remouladekastike..



Rapsakasta keliäkin oli tänään ulkona. Pikkasen pakkasen puolella. Paikoitellen oli aikas liukastakin...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti