maanantai 20. helmikuuta 2017

KIKHERNE-KUKKAKAALIPIHVIT


Muutama ohut pihvi lisukkeeksi vaikka lihan tai salaatin kanssa.
Paistoin tosi rapsakkaaksi kunnon voissa, muutaman minuutin molemmin puolin. Pysyivät siten paremmin kasassa...


290 g kikherneitä (1 pahvirasia)
450 g pakastekukkakaalia
reilu 1 dl juustoraastetta
2 kananmunaa
suolaa, pippuria, yrttimaustetta, valkosipulia
paistetaan reilussa voissa




Keitin kukkakaalin kypsäksi, valutin siivilässä ylimääräset vedet pois, sitten liotin kikherneet ja morttelin kanssa muussasin ne pieneksi muhjuksi. Sitten muusasin kukkakaalin ja sekoitin lopuksi ihan kaikki keskenään mausteita myöten.  Reilu ruokalusikallinen taikinaa on hyvä määrä paistaa pannulla ohuita pihvejä. Hyvä paistaa tosi ruskeiksi niin on helpompi kääntääkin. Tästä satsista sain noin 18 kpl pikkasia pihvejä,  hyviä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti