lauantai 15. lokakuuta 2016

PEURAA


Paistoin peurapihviä, tein uuniperunoita ja uunipunajuuria.
Oli meinaan purkillinen etikkapunajuuria, salaattivärkkiä ei ollenkaan ja mietin että mites voisi nuo punajuuret käyttää. Voitelin pikkasen uunivuuan ja laitoin osittain siivutetut punajuuret siihen. Päälle savumerisuolaa, pippuria ja yrttimaustetta. Päälle vielä sulatetun voin ja ruokosokerin sekoitusta ja lopuksi homejuustoa. Uuniin samaksi aikaa kuin perunat (asteet 220). Pois kun perunat näyttävät hyvältä. Perunat maustoin tällä kertaa tilkalla öljyä, valkosipulilla, paprikalla ja suolalla. Ihan hyviä niistä tuli. Molemmista.

Nyt jaksaa miettiä mitä tekisi kahdesta heinäseipäästä, jotka isäntä toi joku päivä. Kahdesta kun ei oikein saa mitään aikaiseksi, mietein että josko maalaisi ne valkoiseksi ja laittaisi tänne sisälle roikkumaan.....hmmm...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti