sunnuntai 25. syyskuuta 2016

JAUHEMAKSAPIHVIT



Nyt kun on alkanut tuo peurajahti niin sain sitten isännän jauhamaa peuran sydäntä ja maksaa.
Ajattelin tehdä pihvejä ja jotain sainkin sitten aikaiseksi. Vähän huonosti pysyi kasassa mutta kun paistoi pannulla suht pieniä pihvejä ja vähän pienemmällä lämmöllä kauemmin niin hyvin sai lastassa pysymään.

n. 550-600 g peuran jauhettua sydäntä ja maksaa
2 sipulia paistettu pannulla voissa
muutama paistettu suppilovahvero
4 pientä etikkapunajuurta raastettuna
2 munaa
1 dl korppujauhoja
2 tl suolaa (osa savunmakuista)
pippurisekoitusta, valkosipulia
paprikamaustetta
  yrttimaustetta





Niin se syksy vaan väkisin tulee ja alkaa lehdet tippumaan puista....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti