maanantai 19. lokakuuta 2015

HERKKUJA


Tuli tehtyä viikonloppuna mahtavan makuisia chorizo-aurajuustoherkkuja  ja Kinuskikissan sivuilla olevalla ohjeella Englannin lakritsikakkua!! Isäntä tykkää savustaa usein lohta minulle, joten oli sitäkin herkkua sitten viikonlopun aikana. Yleensä savustetaan puolet kalasta ja puolet graavataan....

Minun (22 halk.) kakkuversioon tuli:

Pohja:
180 g Digestive-keksejä
70 g voita

 Lakritsitäyte:
4 liivatelehteä
3/4 dl Apteekin salmiakki-mixeriä
2 1/4 dl vettä
0,5 dl tummaa siirappia
0,5 dl maissitärkkelystä
(ihan kaikkea en käyttänyt tähän kakkuun)

Hedelmätäyte:
3 liivatelehteä
1 dl appelsiinimehua
200 g sitruunarahkaa
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
0,5 dl kookoshiutaleita
1 rkl sokeria
1 prk piltti (mango)
150 g valkosuklaata
elintarvikeväriä






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti