lauantai 18. lokakuuta 2014

PURSOTUSTA

Nyt muistinkin miksen tykkää pursotella kakkuja kermavaahdolla...jotenkin liikaa vaivaa ja sitten kun sattui olemaan semmoinen kiva vihreä pyöreä silikoninen pursotin laatikossa niin pitihän se kaivaa esiin.  Eihän siitä mitään tullut. Sieltä tuli välillä ilmat pihalle, joten oli tosi hankala pursottaa mitenkään nättiä jälkeä..Elikkäs paras pitäytyä perinteisessä pursotuspussissa vaan. Samalla tuli testattua ekaa kertaa Candy-melts suklaanappeja. No nehän olikin sitten niin tömäkkää tavaraa mihin en ole ollenkaan tottunut....eli meni koristeet vähän keturalleen mutta nyt tietää ainakin mihin on paras tavallinen suklaa ja mihin tuo ns. leipureitten suklaa. Harjotuksen puutettahan tuo vaan on mutta kun tykkään tehdä vain joskus jotain hauskaa niin ei jaksaisi kovin usein ihan vaan huvikseen pursotella.....Pursotus on mustalla elintarvikevärillä värjättyä kreemiä. Ei se näkö vaan maku!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti