tiistai 7. lokakuuta 2014

IHAN ILMAISEKSI



Onnenpäivä! Sain ihan ilmaiseksi  töissä lasisen kannun työkaverilta. (Töissä oli kierrätyspäivä nimikkeellä toisen romu toisen löytö, suurinpiirtein noin) Sitten sain vielä ihan ilmaiseksi uuden viinikarahvin, joka tuli viimeisen Perfect Homen tilauksen yhteydessä. Se olikin sitten mukava laittaa pöytään kun tuli vieraita syömään aurakinkkupiirakkaa....ja onhan se itekin mukavaa kun saa iloisen mielen myös toisille ihmisille. Sain vanhasta kodista annettua TV-tason ystävälle joka toikin sitten kaffeelle tullessaan monta kahvipakettia ja kynttilöitä vaihdossa. Hyvä vaihtokauppa!

Tässä sitten ihan perus piirakkaohje, jonka tein heti töistä päästyä kun kaupassa ei ollutkaan valmista piirakkapohjaa, jonka ottaisi pakkasesta. No juu ite tehty on kyllä parempaa ja itseasiassa tuli varmasti nopeammin valmiiksikin kuin kaupan tuote! Ja hyvää oli.

Pohja:
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
75 g margariinia
0,5 dl maitoa
0,5 tl leivinjauhoja

Täyte:
150 g sinihomejuustoa
3 munaa
2 dl kermaa
200 g kinkkua
kirsikkatomaatteja oman maun mukaan
valkosipulia
pippuria
päälle juustoraastetta

Elikkäs pohjassa aineet vain sekasin ja taputellaan vuoan pohjalle. Sen päälle keskenään sekoitettu täyte ja lopuksi juustoraaste. Uuniin 200 astetta ja puolisen tuntia niin on valmis nautittavaksi. Tämän helpompaa ei varmaan edes ole.

Uunista ulos!

Vielä juustoraaste päälle ja uuniin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti