lauantai 5. toukokuuta 2018

RIISIBURGERI


Vähemmän leipää, enemmän jotain muuta. Eli paistelin peuranjauhelihapihvejä ja tein kaveriksi riisistä "kannet". Mukaan tein punaviinikastiketta ja salaattia. Väliin lisäksi juustoa. Oli kyllä hyvää ja maha tuli täyteen. Riisin keitin ensin normaalisti basmatiriisistä ja sitten laitoin sitä kelmulla vuorattuun jälkiruokakippoon. Pohjalle sopiva määrä riisiä, niin muotoutui kuin itsestään sämpylän malliseksi ja sitten se olikin hyvä paistaa pikaisesti pannulla. Pysyi ihan hyvin kasassa kun otti kelmun pois ja laittoi pannulle.






Peuranjauhelihapihvit
tällä kertaa:
500 g peuranjauhelihaa
2 pientä luomu kananmunaa
vajaa desi korppujauhoja
n. 1 dl  piimää
suolaa, savusuolaa, yrttimaustetta
pippuria, pihvimaustetta
sinappia
valkosipulia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti