torstai 22. maaliskuuta 2018

TONNIKALAHYYDYKEKAKKU




Suolaista iltapalaa porukalle.
(irtopohjavuoka 20)


Pohja
4-5 siivua ruisleipää
(silputtu tehosekoittimessa)
30-40 g voita

Sulanut voi ja leivänmurut vain sekaisin ja seos taputellaan varovasti
irtopohjavuoan
pohjalle, jossa leivinpaperi

Täyte
4 kpl liivatteita
1 dl kasvislientä
1,5 purkkia tonnikalaa öljyssä
(valuta isommat öljyt pois)
100 g kermaviiliä
100 g katkaraputuorejuustoa
100 g majoneesia
2 rkl ketsuppia
1 tl kuivattua tilliä
1 dl ruohosipulia pilputtuna
loraus sitruunan mehua
maun mukaan suolaa ja pippuria

Kaikki aineet vain sekaisin paitsi liivatteet ja kasvisliemi.
Kylmässä vedessä liotetut liivatteet sulatetaan kuumaan kasvisliemeen, joka sitten kaadetaan
norona täytteen joukkoon.
(Annoin hyytyä jääkaapissa yön yli.)

Koristeeksi laitoin kananmunaa, kurkkua, ruohosipulia ja kapriksia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti