lauantai 17. maaliskuuta 2018

KERROSKIISSELI


Pitkästä aikaa tein joku päivä vadelmakiisseliä kun tytär oli käymässä ja nyt innostuin tekemään kerroskiisseliä vähän fiinimmin.






Vaniljakiisseli
4 dl maitoa
1 muna
1 rkl perunajauhoja
 0,5 dl sokeria

Vadelmakiisseli
4 dl vadelmamehua
3 rkl perunajauhoja
0,5 dl sokeria
200 g vadelmia


Tein ensin vaniljakiisselin. Mittasin kaikki aineet kattilaan, sekoitin tasaiseksi ja kuumensin hiljaa sekoitellen. Kun oli sakeentunut, kaadoin lasiin ja annoin jäähtyä kunnolla jääkaapissa.
Sitten tein vastaavasti vadelmakiisselin (viimeisenä vadelmat vaan joukkoon) ja kaadoin se lopuksi "hyytyneen" vaniljakiisselin päälle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti