keskiviikko 14. joulukuuta 2016

PAHOLAISEN HILLO


Tätä tein ja illalla maisteltiin sitten tortillalättyjen ja peurajauhelihan kaverina:

800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
2 isoa punaista paprikaa
4 punaista chiliä
6-7 valkosipulin kynttä
1,5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl pizzamix-maustetta (tai oregano)
(0,5 dl tomaattimurskaa, oli jäänyt jämät jostain)
0,5 dl omenaviinietikkaa
330 g hillo-marmeladisokeria (1 pkt)

Kaadetaan tomaattisäilykkeet kattilaan liemineen päivineen, lisätään joukkoon pilpotut paprikat ja chilit. (siemenet pois) Lisätään myös valkosipulimurska ja mausteet. Annetaan kiehua puolisen tuntia.
Lisätään etikka ja sokeri. Kuumennetaan uudelleen kiehuvaksi ja keitetään noin viitisen minuuttia. Sekoitetaan välillä. Jäähdytetään ja purkitetaan. Säilyy jääkaapissa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti