tiistai 23. kesäkuuta 2015

TÄYTE / LEVITEOHJEITA  LEIVILLE

Kivoja ohjeita talteen, jota voi hyödyntää miten missäkin.



1. Savukalatahna:
1 purkki kermaviiliä (200 g)
savulohta 1 kourallinen
1 iso punasipuli
ruohosipulia
mätitahnaa
mätiä maun mukaan
sitruunanmehua muutama tippa
suolaa ja pippuria maun mukaan


2. Porolevite:
100 g kylmäsavuporoa
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 rkl piparjuuritahnaa
0,5 dl ruohosipulia
ripaus mustapippuria


3. Pestotahna:
0,5 dl  vihreää pestoa
200 g raejuustoa
200 g ruohosipulituorejuustoa
rouhittua mustapippuria


4. Valkosipulilevite:

200 g maustamatonta rahkaa
50 g voita
0,5 dl öljyä
ruohosipulia oman maun mukaan
valkosipulin kynsiä pilputtuna pieneksi (3)

5. Katkaraputahna:
225 g katkarapuja
1,5 dl tilliä
0,5 dl smetanaa (reilu)
0,5 dl majoneesia
150 g maustamatonta tuorejuustoa
suola, valkopippuri, sitruunanmehua


6. Avocadotahna:
2 kypsää avocadoa
1 valkosipulinkynsi
sitruunanmehua
ripaus suolaa
Savulohiruisnapit, paprikalla ja graavilohisydämellä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti