sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

PIENTÄ SUOLASTA


Nämä on niin nopsia ja käteviä tehdä! Joskus tein niin että leikkasin voitaikinalevyn puoliksi ja siihen aurajuustoa, pekonia ja voitelin munalla ja vielä päälle seesaminsiemeniä...nyt tein samoin mutta leikkasin neliön neljään osaan että tuli ihan pikkusia palasia. Voitelin palaset alkuun kananmunalla, sitten keskelle aurajuustomuruja ja päälle pilputtua pekonia. Pekoninkin vielä voitelin kananmunalla. Lopuksi päälle kuorettomia seesaminsiemeniä. Täytteeksi kun voi laittaa mitä vaan oikeastaan. Osaan laitoinkin aurajuustoa ja miniluumutomaatin siivun. Mausteeksi olisi voinut niihin lisätä vaikka pizzamaustetta. Pekonin tilallakin voisi käyttää vaikka kinkkusuikaleita. Uuni 210 ja vartti....
Juomana oli cappuccino ja jälkkäriksi muutama pieni banaanilätyn palanen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti