tiistai 10. helmikuuta 2015

VALMISTA

Ei millään meinannut malttaa odottaa kun riimipeura valmistuu. Muutama päivä jääkaapissa oli muhimassa mausteissa, sitten yksi yö pakkasessa ja eikun maistelemaan. Olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Vähän kuin graavin lohen kanssa että pikkasen piti lisätä suolaa, sitten tosi hyvää. Mutta tietää sen sitten ens kerralla että uskaltaa suolaa lisätä reippaammin alussa. Eka kerta on aina vähän tämmöstä kokeilua. Mutta nättejä siivuja kyllä tuli...ja pakkohan sitä oli sitten tehä TAAS noita ruisnappeja kun on ihan uusi muottikin. Mikäs sen hauskempaa kun ruuan kanssa "leikkiminen". Sanoo hän joka ei välittänut leipomisesta pari-kolme vuotta sitten ollenkaan.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti