maanantai 7. joulukuuta 2020

ITSENÄISYYSPÄIVÄN MENUU

 Oli muutama henki syömässä meillä itsenäisyyspäivänä ja aiemmin eilen tuossa olikin jo minun tekemät makeat esitelty. Juustokakku kun on jo minun vakiojuttu. Meillä aikas usein perinteisesti jotain riistaa tarjolla, kuten nytkin. Hirvipaisti oli 125 asteisessa uunissa niin kauan että sisälämpötila oli 60. Kauheasti en nyt kuvia huomannut ottaa, mutta halusin laittaa kuvan kun laitoin suppilovahverovoita muottiin ja pakkasen kautta pöytään tarjolle. Jotain pientä hauskaa pitää aina keksiä...

Lisäksi oli muusia, pippurikastiketta, mozzarella-tomaatti-lisuke, isomummun tuomat lohet ja mädit, sisko toi eri juustoja, hilloa ja piparkakkutalon. Miniä toi joulutorttuja, ai että! Maha killillään oli kyllä koko ehtoon. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti