tiistai 26. marraskuuta 2019

HIRVIMUREKE


En kyllä muista milloin viimeksi olen mureketta tehnyt. Nyt tein hirvenjauhelihasta.
Oli kyllä tosi hyvää, vaikka itse sanonkin! hih!
Maistuu tosi hyvin salaatin kera.




Aineet (kaikki vaan sekaisin)
1 kg hirven jauhelihaa
1 iso kananmuna
1 dl kolmen juuston kermaa
0,5-1 dl korppujauhoja
1 iso sipuli, joka paistettu reilussa voissa pannulla
0,5-1 dl kuivattuja karpaloita
0,5-1 dl jalapenojuustoa pikkusina palasina
0,5-1 tl mustapippurirouhetta
1,5 tl savusuolaa
2 rkl hunaja-sinappia (Dijon)
reilusti kuivattua timjamia
reilusti valkosipulirouhetta / tuoretta valkosipulia

2 pkt pekoni-siivuja

Saa olla uunissa 45-50 minuuttia 200 asteessa.
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti