maanantai 24. kesäkuuta 2019

CORGIN PENTU



Näitä kuvia on vain niin ihana katsella, että pakko laittaa muistoksi itellekin nämä tänne. Köpi oli tosi ihana karvapallero ja oli kyllä niin mahtavaa, että oli meillä juhannuksena. Nämä kun pysyvät pienenä niin vähän aikaa.
Tytärkin pääsi juhlistamaan juhannusta kavereiden kanssa ihan rauhassa nyt sitten.

Masillekin häntä välillä näyteltiin, mutta ei vielä uskallettu kuitenkaan päästää samaan tilaan. Masin pää kun on samankokoinen kuin koko pentu, hih!
Kiltti pentu oli ja niin suloinen että itsekin oli pakko nukkua sohvalla yksi yö ja vahtia häntä siinä vieressä ja nuuskutella kun tuoksui niin pennulta vielä. Ja tietenkin pissattaa pari kertaa yöllä varmuuden vuoksi, ettei vahinkoa tule sisälle.
Pihallakin käytiin ihan pikkasella lenkillä ja nauratti kun tukkipuut pihassa olivat aivan kauhean pelottavat, joten niitä piti sitten vähän haukkua kanssa...

Mutta ettei ihan vaan koiranpentu- kuviksi mene, niin kyllä tuossa välillä hampurilaistakin syötiin ja pojalta saatiin heidän Santorini-reissulta aivan mahtava paketti erilaisia mausteita! Upea myllykin tuli samassa paketissa.
Pitääkin testata tässä joku päivä miten toimii..














































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti