maanantai 12. kesäkuuta 2017

GEOKÄTKÖILYÄ


Joskus tuosta olen kuullut, eilen sitten olin ihan ekaa kertaa itse kokeilemassa. Epäilevin mielin menin kuuntelemaan kaverin kanssa tosiharrastajan tarinoita, neuvoja ja ohjeita kyseisestä lajista. Sitten isommalla porukalla mentiin etsimään ensimmäinen kätkö, kunhan kaikki olivat saaneet karttaohjelman tallennettua omaan puhelimeen. Latasin itselle puhelimen PLAY-kaupasta c:geo-sovelluksen ja Ceocaching-sovelluksen. Onneksi asensin molemmat, koska todella onnistuneesti löysin ihka ensimmäisen kätköni geo-sovelluksen avulla, talletin ja kaikki oli ok.

Siirryin toiseen ohjelmaan kotinurkissa, kun en  omalta alueelta kätköjä enää saanut näkyviin. Pientä harjottelua ohjelman käyttö vaatii, mutta eiköhän se tästä.
Tosiaan tultiin omille nurkille ja sain kolme kätköä lisää karttaan näkyviin kun taas kaveri sai varmaan kymmenisen. Omassa puhelimessa kait sitten jotain häikkää....noo mutta kokonaissaldona kävelyä oli yhteensä palttiarallaa neljä tuntia! Elikkäs aivan loistava harrastus kauniina kesäpäivänä.
Muutama kuva hauskoista kätköistä mitä puskien alta löytyi.
Eli kun kartalta osoittama kätkö löytyy, sinne "purkkiin" kuitataan oma puumerkki ja tallennetaan myös löytö omaan puhelimeen. Ja eikun etsimään seuraavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti