lauantai 4. huhtikuuta 2015

MUFFINSSEJA JA MUUTTOA

Noo ehkä ei nyt muutosta voi siis puhua mutta nyt on sitten vanha kototalo tyhjätty ihan kokonaan vanhasta tavarasta. Tuli vihdoin ja viimein se myytyä. Tosi paljon sitä tavaraa vaan oli, kun luuli että äkkiäkös sen nyt tyhjää. No mitäs sitä muutakaan pääsiäisenä tekisi kun puunaisi vanhan kototalon ja ajelisi edestakaisin kodon ja vanhan talon väliä. Roinaa on  nyt hirveästi autotallissa ja mummonmökkikin tuli siivottua ja vietyä tavaroita vinttiin talteen. Pihasaunakin tuli putsattua ja pikku juoksulenkkikin suoritettua. Vielä kun sisältä kotoakin jaksaisi puunata, mutta ei tänään jaksa, eikä ehkä huomennakaan.
Mitään kummempaa pääsiäisruokaa meillä ei tällä kertaa nyt tehdä. Kauriin pihvejä tuossa paistelin ja tein muutaman minisitruunamuffinssin kun huomasin että kaikki makea olikin jo nautiskeltu pois!

Hauskin löytö vanhasta kodosta taisi olla vanha kännykkä ja muutama vuosi sitten maalatut pääsiäismunat. Kaikkea sitä tulee sitten säilöttyä. Mut nyt on sitten 17 vuoden pölyt pyyhitty ja uudet asukkaat voivat vapaasti muuttaa. Taisi olla talo 2 v myynnissä, että oli sitten jo aikakin mennä....





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti