torstai 12. syyskuuta 2019

PORKKANAKAKKUCHARLOTTA


Tänään meillä on akkojen kanssa askarteluilta ja tein sienipiirakkaa tarjolle sekä tämän porkkanakakkucharlotan. Tämä ohje on suoraan "Perinne ruokaa Prkl"-blogista.
Sen verran itse muutin ohjetta, että laitoin kääretorttuun tavallisen tuorejuuston tilalla täytteenä vaniljatuorejuustoa sekä 1 tl vaniljasokeria korvasin vaniljatahnalla...







Valmista Charlotte russen täyte vatkaamalla vispikerma kiinteäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto voimakkaasti sekoittaen. Lisää joukkoon tomusokeri ja raastettu appelsiinin kuori. Lisää lopuksi vaniljakreemijauhe koko ajan sekoittaen. Lisää täyte välittömästi kulhoon kääretorttupalojen päälle.
Nosta kulho jääkaappiin noin tunniksi ja kumoa kakku tarjoiluastiaan. Koristele kakku halutessasi tomusokerilla.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti