keskiviikko 17. lokakuuta 2018

IRIS-COFFEE HYYDYKEKAKKU


Eipä ole ennen tällasta tullut tehtyä. Pohjassakin vähän viskiä ja tökein keksipohjaa ennen kostutusta coctail-tikulla, jotta maku menee myös sisään pohjaan, kun tuntuu että tuo voi kovettaa suklaisia täytekeksejä jonkun verran. Alunperin ohje oli Kotiliedeltä, muutin hieman.





Pohja
450 g suklaisia täytekeksejä
(oli Rainbow:n Suklaahoukutus ja Eveliina-keksejä)
90 g voita  (laittaisin ennemmin 50 g )
Irish-coffee "drinksusta" kostutusainetta (pullasutin avulla)

Täyte
6-7 liivatelehteä
0,5 dl vettä
5 rkl viskiä
5 rkl vahvaa kahvia
3 keltuaista (vaahdota)
3 valkuaista (vaahdota)
2 dl sokeria
0,5 dl fariinisokeria
4 dl vispikermaa (vaahdota)
2-3 tl vaniljasokeria

Koristeena suklaata ja suklaarusinoita
Vuoka oli 23-24 cm.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti