sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

HYYDYKEKAKKUJA


Tuli tehtyä pari gluteenitonta ja laktoositonta hyydykekakkua.




Sitruunakakku

pohja
200 g glut. kolakeksejä
60 g voita

täyte
200 g sitruunarahkaa
200 sitruunatuorejuustoa
2 dl kermaa (vaahdota)
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastike
0,5 dl lemon curd-tahnaa
1 dl tomusokeria
0,5 dl vettä
4,5 kpl liivatteita

kiille
sitruunan mehu
appelsiinimehua
3 liivatetta
sokeria maun mukaan
(niin että nestettä on noin 2 dl)

koristeet
tummaa suklaata, ananaskirsikka


********


Toinen kakku oli aivan sama, mutta vähän pienemmässä koossa kuin täällä aiemmin tekemäni
kinkkupepperonikakku. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti