sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

IKÄVÄÄ, TOSI IKÄVÄÄ


Nyt kävi niin ikävästi että meillä paloi piha-aitta, jossa oli parin vuoden edestä polttopuita, oli ruohonleikkureita (mistä palo ilmesesti alkoi), polkupyöriä, onkivehkeet, tosi vanhoja työkaluja, uusia työkaluja ja siis kaikkea mitä nyt ulkovarastossa voi säilyttää. Ikävää että pojan kaikki jäkisvehkeetkin menivät sen siliän tien. Kuten myös meidän uusi palju suli käyttökelvottomaksi.......itku oli tosi liki! Tai siis itku tuli muutaman kerran oikeastaan. Ulkohuussillekin piti sanoa heihei.
Täytyy vaan sanoa että erittäin iso onni sinänsä oli tässä mukana että olimme kotosalla kun liekit huomattiin ja Ronjan koiratarha, joka oli aitan seinustalla, oli juuri edellisenä päivänä siirretty uuteen paikkaan paljun tieltä.

Hirmu iso KIITOS pitää antaa meidän ripeille naapureille jotka tulivat auttamaan palon ensisammutuksessa. Koittivat suojata takametsää ettei palo leviäisi sinne hirmusesti. Itse soitin hälytyskeskukseen ja isäntä sammutti letkun kanssa vajaa omien rahkeiden mukaan. Palkintona rakkulat kädessä, mutta muuten helpottunut olo että tuli ei levinnyt muihin rakennuksiin. Sai pidettyä tulen pois lähellä olevasta pihasaunasta juuri ja juuri.

Itse kun hain Masin tarhasta voin sanoa että sitä kuumuutta ei tajua ennenkuin itselle tällaista tapahtuu.

Muutaman metrin päässä olevat puutkin olivat hippasen rapeita......
JA kaiken onneksi ihan aluksi isäntä kerkesi ajamaan autonsa pois aitan vierestä ennenkuin se olisi alkanut palaa ja poksahtaa, polkupyörään hän ei enää pystynyt koskemaan.

Palomiehet olivat aamukuuteen asti täällä vahdissa ja kastelivat välillä kasaa, ettei puut roihahda uudelleen. Palo alkoi puoli kuusi illalla ja 15-20 minuutissa vaja oli maantasalla...

Itku tuli myös kun tänä aamuna oli ihana naapuri tuonut klapeja meidän pihaan.
Ja toinen ihana naapuri hyöri täällä kaivurin kanssa ja toinen auttoi raivaamaan metallirojua puun seasta. Erittäin kiitollisia ollaan nyt ettei pahempaa tapahtunut, järkytyksen ensimmäisistä tunneista päästyämme...

ONNI ON RAKKAAT JA RIPEÄT NAAPURIT!!
Ensimmäinen kuva minkä sain otettua........
Lohduton näky.......................Ei kommentteja:

Lähetä kommentti