torstai 11. elokuuta 2022

KESÄLOMAPÄIVÄ

 Oli kiva lähteä siskon, tyttären ja tyttären kaverin kanssa pienelle, yhden päivän lomareissulle. Ensin käytiin taukopaikalla Helsingin ja Turun välisellä moottoritien kupeessa Desing Hill-nimisessä kahvilassa. Aivan ihanat annokset olivat ja paljon ostettavaakin löytyi samasta paikkaa. Oli Marimekon myymälää, kahvilaa, suklaakauppaa, keittiötarvikkeita, ihan siis kaikkea kivaa! Kakkulapio jäi tästä paikasta itselle mukaan.




Seuraavaksi suunnistettiin Raaseporin Fiskarssiin. Siellä sattui olemaan nyt muutama paikka suljettuna, joten ei ihan ollut sellainen paikka kuin kuvittelin aj voi olla että joku paikka jäi näkemättäkin kun tuon nuorison kanssa siellä pyörittiin. Koruja ja kukkasia tuolta mukaan tuli. Itse ostin pienen sienikorin muistoksi.















Tuolta sitten suunnistettiin vielä Mustion linnan aluetta katsomaan. Ei menty museokierroksella, vaan kiersimme itse aluetta läpi. Aivan ihana laituri oli veden äärellä, joka käytiin kiertämässä. Oli aivan täynnä ihania erivärisiä lumpeenkukkasia. Kauniita patsaita oli paljon ja jokin ruokapaikkakin siellä oli, mutta siinä kohtaa iski sitten nuukuus ja päätimme takasin tullessa mennä muualle syömään. Hyvä pitää kuitenkin taukoa välillä ajamisessa niin....



















                                                                        Kiva reissu oli!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti