sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

VIIMEINEN LOMAPÄIVÄ

 Kyllä meni loma taas ihan liian nopeasti. Tällä viimeisellä viikolla tuli käytyä Rauman pitsiviikoilla ja syötyä siellä lapskoussia, tehtyä hyvää ruokaa omista ravuista ja käytyä sienimetsällä....












sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

VÄRIESTEJUOKSU RAUMA

 Olin kaverin kanssa Raumalla väriestejuoksussa ekaa kertaa. Matka on viitisen kilometriä ja ei siellä siis mitään juostua tullut. Alussa oli niin kova ryysis, että pomppuesteisiin sai jonottaa. Puolen välin jälkeen oli vesitankkaus ja sitten pääsikin kävelemään reippaasti. No esteet olivat mitä olivat, ihan hauska tapahtuma! Välillä sai olla varovainen kun joutui konttamaan, ettei polvet osu maahan. Ei ollut kaikki pomppulinnat niin täynnä ilmaa että olisi pysynyt tarpeeksi ylhäällä maasta..









torstai 18. heinäkuuta 2024

REISSUSSA

 Tuli käytyä lomareissulla Nurmeksessa, Valtimolla sekä Rasimäellä...


Bomba-talo, Nurmes






Nurmes








Valtimo







Rasimäki, Erakkola













lauantai 13. heinäkuuta 2024

SIENIRETKELLÄ

 Olin kyllä yllättynyt et nyt jo löytyi näin paljon kantarelleja. Nämä löysin eilen vakio sienipaikoista, missä käyn yleensä syksyisin. Pari tuntia tähän meni, mutta oli sen arvoista. Löytyi myös kauniita kämmekkä-kukkia, mitä sai katsella autolle päin kävellessä.





tiistai 9. heinäkuuta 2024

LISÄÄ MUSEOITA

 Lopuksi tuli tänään käytyä Riihimäellä lasimuseossa sekä metsästysmuseossa. Siitä muutama vuosi aikaa kun täällä olen viimeksi käynyt. Aina yhtä mielenkiintoinen. Metsästysmuseon muistin olevan suurempi, mutta ihan yhtä upea oli kyllä kun muistin.