ITSENÄISYYSPÄIVÄ
Tästä on meidän itsenäisyyspäivä tehty: herkuttelua, löhöämistä, muuten vaan nauttimista ja sitä tuntematonta sotilasta katsoessa. Ja tietenkin illalla ihanan linnanjuhlan pukuloistoa arvostellessa!
Valkosuklaapannacottaa tein suklaaperhosilla, joulutorttuja karpalo-puolukkamarmeladilla, olutleipää ja voitaikinakuppeja remouladekastikkeella, jossa smetanaa, punasipulia, suolaa, pippuria, mätiä ja katkarapua. Maistui! (Pikkasen piti jo siis eilen maistella)
Tänään oli myös peurapunajuuripunasipulipihvejä....
Pannacotan ohje:
(tällanen pikkasen kevyempi versio)
2 dl kermaa
3 dl maitoa
0,5 dl sokeria
50 g valkosuklaata
1 tl vaniljasokeria
(pari tippaa vaniljauutetta)
3 kpl liivatelehtiä
Laitetaan liivatteet likoamaan kylmään veteen, Kiehautaan kattilassa kerma, maito ja sokerit. Lisätään sekaan raastettu valkosuklaa ja liivatteet... valmis!
Sitten vaan hyytymään muutamaksi tunniksi johonkin kauniiseen astiaan ja vaikka mustikoita ja suklaata koristeeksi.
Valkosuklaapannacottaa tein suklaaperhosilla, joulutorttuja karpalo-puolukkamarmeladilla, olutleipää ja voitaikinakuppeja remouladekastikkeella, jossa smetanaa, punasipulia, suolaa, pippuria, mätiä ja katkarapua. Maistui! (Pikkasen piti jo siis eilen maistella)
Tänään oli myös peurapunajuuripunasipulipihvejä....
Pannacotan ohje:
(tällanen pikkasen kevyempi versio)
2 dl kermaa
3 dl maitoa
0,5 dl sokeria
50 g valkosuklaata
1 tl vaniljasokeria
(pari tippaa vaniljauutetta)
3 kpl liivatelehtiä
Laitetaan liivatteet likoamaan kylmään veteen, Kiehautaan kattilassa kerma, maito ja sokerit. Lisätään sekaan raastettu valkosuklaa ja liivatteet... valmis!
Sitten vaan hyytymään muutamaksi tunniksi johonkin kauniiseen astiaan ja vaikka mustikoita ja suklaata koristeeksi.
Uusi olkipukki ! |
Herkkuja.. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti