PARMESANKEKSIT
Ihana iltapala! Hauskat juustokeksit ja oma lemppari; savukalatäyte.
Keksit:
80 g Parmesanjuustoa
100 g voita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl pizzamaustetta
1 keltuainen
suolaa ja paprikamaustetta ripaus
Kuivat aineet nypitään keskenään sekaisin. Lisätään keltuainen ja nypitään taikina hyvin sekaisin ja taputellaan kelmun sisälle jääkaappiin tekeytymään puoleksi tunniksi.
Sen jälkeen voi kaulia taikinan puolen sentin paksuiseksi ja ottaa muotilla keksejä uunipellille, leivinpaperin päälle.
Kuivat aineet nypitään keskenään sekaisin. Lisätään keltuainen ja nypitään taikina hyvin sekaisin ja taputellaan kelmun sisälle jääkaappiin tekeytymään puoleksi tunniksi.
Sen jälkeen voi kaulia taikinan puolen sentin paksuiseksi ja ottaa muotilla keksejä uunipellille, leivinpaperin päälle.
Uunissa asteet 180 ja kymmenisen minuuttia suuriinpiirtein saa olla.
Täytin keksit kermaviiliin sekoitetulla savulohella, jossa lisäksi sipulia, ruohosipulia, suolaa, pippuria ja pikkasen sitruunan mehua. Oli pakko vähän leikkiä ruualla ja tehdä ravulle jalat katkaravuista...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti